MENÜ ARCÉL FELFEDEZŐ GASZTRO KULT CAFÉ ÉRTÉKTÁR JÁTÉK LINKTÁR IMPRESSZUM

 

 

 

 

Szerkesztői köszöntő helyett

 

Az ötlet, egy önálló, politikától független városi fórum ötlete már régóta foglalkoztatott. Tizenhat éves újságírói utam alatt - sok, akár egyszerre több dunaújvárosi és országos periodikánál is dolgozva - azt tapasztalhattam meg, hogy meglehetősen ritka a szabad véleményformálás lehetősége. Így volt ez régen és így van ez ma is, függetlenül az aktuális politikai rendszertől és hatalomtól. De mert nem szeretnénk egy újabb politikai szócsövet létrehozni, ezért mi nem fogunk tudatosan sem híreket, sem politikai tartalmat közölni. Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy nem kerülhet egyéni vélemény, gondolatsor oldalainkra. Persze, csakis kulturált formában!

 

Éppen ettől az elvtől vezérelve született meg az ötlet, hogy egy magazint alkossunk. Egyrészt, mert az még nincs, tehát ez hiányt pótol, másrészt, mert talán itt mindenki (vörös, kék, zöld és narancsszínű) megtalálhatja érdeklődésének megfelelő tartalmat.

 

Rovatainkban megjelenik a kultúra majd minden ága; a színháztól a mozin keresztül a koncertekig, de szívesen veszünk könyvajánlót is. A Felfedező rovat igazi iránytű lehet, ha utaznánk, kirándulnánk. A gasztronómia rovatunkba várjuk receptjeiket, ötleteiket. Az Arcéleken keresztül pedig megelevenedhet a helyi emberek pozitív példája.

 

Újdonságokkal egyelőre hetente jelentkezünk, de, mert Önök is velünk együtt írhatják és szerkeszthetik 'lapunkat', ezért lehetőség nyílik a sűrűbb frissítésre is. Ráadásul egy új műfajt teremthetünk együtt, a: blogújságot. Így bátran bíztatunk mindenkit, írja velünk ezt a ’blogot’, ezt a ’blogmagazint’. S, hogy meddig tart majd ez a ’szerelem’? Az csak rajtunk múlik és Önökön, azaz támogatóinkon.

 

Mindenkit szeretettel várunk hát! Tartsanak velünk!

 

Szóládi Zoltán

 

 
 

 

Kiadó: GEORA PRESS Bt.

Főszerkesztő: Szóládi Zoltán

Rovatvezető (Gasztro): Toponáry Ada

E-mail: ujvaroscafe@gmail.hu

  

SZERZŐI JOGOK

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

Webdesign: Nagilum

 

 

 

 

www.ujvaroscafe.hu     ujvaroscafe    újvároscafé

GEORA PRESS Bt.

 

www.ujvaroscafe.hu     ujvaroscafe    újvároscafé    GEORA PRESS Bt.